nieuwsletter-form-bg
26/10
2016
Elsbeth, Bogortuin.
Het was heerlijk!!! Dank voor je topmaaltijd.

Hoe Werkt het?

Vers gedraaide pasta, huisbereide foccacia, in tajine gestoofde kip of new york cheesecake..
De 3 laatste zondagen van de maand biedt Matthijs de bewoners rondom zijn eigen appartement de mogelijkheid om thuis van zijn kookkunsten te genieten. Hij bereidt een 2 gangen menu dat wekelijks wisselt en is afgestemd op het aanbod van ingredienten uit het seizoen...

Lekker en makkelijk, geen zin om te koken, maar toch authentiek en gezond eten met de service van een thuisbezorgrestaurant!

Matthijs bereidt maximaal 30 maaltijden per zondag. Helaas is op, op.
De aankomende maaltijden staan vermeld onder menu's en op de flyers.

Het aantal nog beschikbare maaltijden wordt aangegeven op de "klok" boven het betreffende menu. Het bestellen van een maaltijd voor de eerst aankomende zondag, kan tot negen uur de zaterdagochtend ervoor, om half tien fietst hij naar de Noordermarkt om zijn inkopen te doen.

Zondagavond tussen 17.30 en 18.30 staat Matthijs dan zelf voor uw deur om de maaltijden afteleveren. De maaltijden worden onverwarmd(maar wel met opwarmtips voor maximale smaak en structuur) bezorgd, zodat je zelf kunt beslissen waneer je wilt eten. Een maaltijd, bestaande uit 2 gangen zijn te verkrijgen vanaf € 15,00. Dit contant te voldoen bij aflevering.

Maar..er is meer dat dit alleen! Matthijs hecht veel waarde aan het welzijn van een dier en het gebruiken van biologische- en streekgebonden produkten. Lees hier meer over hoe Matthijs zijn maaltijden zo integer mogelijk samenstelt en bereidt.

menu
powered by awink